Skip to content
Instructor Title

Rancang Perkahwinan Impian Anda

Kuasai perancangan perkahwinan bersama Reka Teemor - dari visi ke sambutan yang tidak dapat dilupakan, tanpa mengira bajet.

Gambaran Umum

Dengan pengalaman lebih dari 10 tahun, Reka Teemor mempunyai kepakaran dalam merancang majlis perkahwinan peribadi, memfokuskan setiap butiran bagi mencipta majlis yang unik kepada pasangan pengantin. Kursus ini bukan sahaja perkongsian wawasan kreatif mereka malah ia juga menginspirasikan anda untuk mereka majlis perkahwinan impian anda sendiri, tanpa mengira bajet.

Ia merangkumi panduan komprehensif untuk senarai vendor dan nasihat untuk pengurusan bajet. Sama ada anda baru berkecimpung dalam dunia perancangan majlis perkahwinan atau mencari sentuhan istimewa untuk majlis anda, kursus ini akan membimbing anda untuk merancang hari istimewa itu dengan penuh cinta dan memori yang kekal di ingatan. Tonton sekarang dan mulakan perjalanan merancang majlis perkahwinan impian anda.

Hasil Pembelajaran

Tick Icon

Belajar cara merancang majlis perkahwinan yang menyerlahkan keunikan personaliti pasangan pengantin, serta fokus dalam mencipta pengalaman yang bermakna.

Tick Icon

Mendapat skil merancang dan mengurus bajet yang efektif, membolehkan penciptaan majlis perkahwinan yang indah tanpa mengira skop kewangan.

Tick Icon

Mengembangkan kebolehan kreatif untuk menyuarakan dan menyelesaikan cabaran yang ada semasa proses merancang majlis perkahwinan.

Tick Icon

Mendapat wawasan dalam kepekaan terhadap butiran yang diperlukan dalam merancang majlis perkahwinan, memastikan setiap aspek diambil kira.

Tick Icon

Memahami cara memilih dan bekerjasama dengan vendor, termasuklah strategi untuk rundingan dan membina hubungan yang berpanjangan.

Tick Icon

Menguasai seni pengurusan masa yang penting untuk mengendalikan pelbagai aspek secara serentak dalam merancang majlis perkahwinan.

Layari Pelan Pelajaran

Mentor

LPP-Nazir 1

Reka Teemor

Rancang Perkahwinan Impian Anda

Terokai peta jalan untuk merancang hari perkahwinan sempurna anda bersama Reka Teemor, pasangan yang menjadi teladan dan menerajui industri perancang majlis perkahwinan di Malaysia. Dengan kebolehan dalam menghidupkan visi dan rekaan kreatif, Reka Teemor disini untuk menjadikan impian anda satu realiti, disamping memberikan nasihat dan tip praktikal untuk para pengantin. Dengan kepakaran Reka Teemor, anda akan memperoleh 'peralatan' dan ilmu pengetahuan yang diperlukan untuk melalui setiap langkah dalam perjalanan merancang majlis perkahwinan anda dengan penuh keyakinan.

Sertai kami dan mulakan perjalanan anda hari ini.

Mulakan Perjalanan Pembelajaran Anda Hari Ini, Bersama DIRI

Pilih dari 2 pelan berbeza, bermula dengan harga serendah RM12.40 / sebulan
(dibilkan setiap tahun)

PAKEJ SEN-DIRI

RM149

HARGA BIASA: RM199

Akses sepanjang tahun untuk
Rancang Perkahwinan Impian Anda

Pintu masuk bagi mereka yang ingin menyelami konten DIRI.

Tonton bila-bila masa, dimana sahaja— termasuk waktu bekerja.

Panduan kursus sebagai tambahan untuk membimbing perjalanan belajar anda.

AKSES KESELURUHAN DIRI

RM399

HARGA BIASA: RM450

Akses sepanjang tahun untuk Semua Kursus
(dengan harga 2 kursus tunggal!)

Terima kursus baharu setiap bulan, membekalkan anda dengan konten terkini yang berterusan serta perspektif yang segar dan dinamik.

Laluan yang direka khas untuk perjalanan anda bagi pembelajaran yang efektif, berstruktur dan komprehensif.

Konten ilmiah dan sokongan yang menyeluruh sepanjang tahun!

Tentang DIRI

Soalan Lazim (FAQ)

Umum

HRDC

Pembayaran & Langganan